Wij voorzien uw bedrijf van e-Learning

Bent u op zoek naar "e-Learning" of wilt u starten met e-Learning of de volgende stap zetten met e-Learning? Kijkt u verder op onze site en kom tot de conclusie dat wij net als u specialisten zijn.

Over Spike Technology Europe

Spike Technology Europe werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die zich destijds uitsluitend richte op bedrijfsmatige automatisering. Er zijn door Spike diverse software pakketten ontwikkeld voor onder andere: boekhoudsystemen, logistiek en later ook e-Learning. Ons doel hebben we nooit uit het oog verloren, het digitaliseren van uw werkplek. Sinds 2009 hebben wij ons gespecialiseerd in e-Learning oplossingen, waarbij wij vele zowel MKB bedrijf als groot zakelijk, corporate, vrijwilligersorganisaties organisaties en overheid ondersteunen met implementatie en ontwikkeling van e-Learning. Als distributeur van enkel vooraanstaande software oplossingen, bieden wij een gevarieerd maar zeker degelijk productportfolio. Onze eigen medewerkers worden met grote regelmaat getraind voor het onderhouden van de juiste kennis over de laatste mogelijkheden en technieken. Met vestigingen in Breda (Nederland) en Antwerpen (België), zijn wij een grensoverschrijdende en internationale organisatie, gespecialiseerd in e-Learning oplossingen.

Software en tools

Wij bieden een portfolio aan van diverse LMS systemen en content creator tools en software.

Ontwikkeling en implementatie

Ontwikkeling van e-Learning content, specifiek gecreëerd voor uw organisatie en de implementatie van e-Learning.

Helpdesk en support

Heeft een vraag voor onze helpdesk of support afdeling? Bij ons kunt u gewoon bellen of mailen, geen ingewikkeld gedoe maar gewoon direct contact.

Neem contact met ons op

Spike Technology Europe
Minervum 7164B
4817 ZN Breda 
Nederland

Tel.: +31 (0)85-8884400

e-mail: software [at] spike [dot] nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur 
Bezoek is alleen mogelijk met een afspraak

Spike Technics BVBA
Brusselstraat 51
2019 Antwerpen 
België

Tel.: +32 (0)3-8082678

e-mail: software [at] spiketechnics [dot] be

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur 
Bezoek is alleen mogelijk met een afspraak