Eigenschappen van iSpring Suite

iSpring Suite

iSpring Suite is hèt software pakket waarmee u snel en eenvoudig de mooiste e-Learning lessen mee maakt. Het wordt onderdeel van MS PowerPoint en u kunt direct aan de slag.

iSpring

Supercharged om eLearning snel en gemakkelijk te ontwikkelen

Maak gebruik van de krachtigste eLearning-toolkit voor PowerPoint om kwaliteitscursussen, videocolleges en beoordelingen te ontwikkelen die op elk bureaublad, laptop en mobiel platform werken.

PowerPoint integratie

Maak van uw PowerPoint presentaties online cursussen die ook klaar zijn voor gebruik op smartphones en tablets.

Videolezingen

Maak eenvoudig videoverhalen en synchroniseer ze met uw PowerPoint slides.

Interactieve assessments

Ontwikkel uitgebreide met vertakking en flexibele scores.

Scherm opnemen

Trainingsvideo's opnemen en bijstellen met de geïntegreerde schermrecorder.

Dialoog simulatie

Bouw realistische dialoogsimulaties om communicatievaardigheden te trainen.

e-Learning interacties

Presenteer uw e-Learning lessen in de vorm van boeiende interacties.

LMS ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning voor vele LMS systemen.

Adaptieve speler

Maak één keer een cursus, gebruik deze op zowel computer, smartphone als tablet.

Mobiele app

Laat uw studenten ook offline lessen volgen via de mobiele app.

Maak van uw Office documenten SCORM lessen

Uw PowerPoint presentaties en Word documenten vormen een goede basis voor uw toekomstige cursussen. Om een eLearning cursus te maken, opent u gewoon een bestand en klikt u op Publiceren. De cursus wordt naadloos afgespeeld op elk apparaat dat uw leerlingen gebruiken.

PowerPoint
eBooks

PowerPoint gebaseerde cursus

Converteer uw bestaande presentaties naar e-learning cursussen. Gebruik je PowerPoint vaardigheden om snel en eenvoudig vele hoogwaardige e-learning lessen en inhoud te maken zonder speciale training.

eBoek van Word en PDF

Verander uw Word- en PDF-bestanden in e-boeken met een realistisch pageflip-effect. Maak interactieve boeken met een paar klikken zonder tijd te besteden aan handmatig tweaken in de editor.

Maak video lessen en lezingen

Synchroniseer uw video met uw PowerPoint-dia's en publiceer deze in een videopresentatie-indeling om miljoenen kijkers online te bereiken.

Maak interactieve assessments

Gebruik geavanceerde iSpring-tools om interactieve beoordelingen te maken met media, video, drag-n-drops, vertakkingen en flexibele regels voor scoren en testen.

Quiz

Neem screencasts op en leer via video

Gebruik geavanceerde iSpring-tools om interactieve beoordelingen te maken met media, video, drag-n-drops, vertakkingen en flexibele regels voor scoren en testen.

Screencast

Ontwikkel gespreksvaardigheden

Gebruik geavanceerde iSpring-tools om interactieve beoordelingen te maken met media, video, drag-n-drops, vertakkingen en flexibele regels voor scoren en testen.

Simulators

Maak e-Learning interacties

Maak uw leermaterialen en visualiseer met iSpring eLearning interacties, die u snel en gemakkelijk kunt maken met iSpring Suite. Gebruik een set kant-en-klare sjablonen voor het maken van tijdlijnen, referenties, woordenlijsten, catalogi en veelgestelde vragen.

Interacties

Uitgebreide LMS ondersteuning

iSpring Suite produceert inhoud die goed werkt in uw LMS. iSpring-tools ondersteunen perfect alle klassieke en nieuwe e-learningstandaarden: SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, cmi5 en xAPI (Tin Can).

AXS2LMS
TalentLMS

En nog vele andere LMS systemen.

Adaptieve speler die echt overal werkt

Alles wat u maakt met iSpring Suite ondersteunt HTML5 voor het perfect afspelen op elk apparaat, inclusief pc's, Macs, tablets en smartphones (met Windows, iOS, en Android OS).

iSpring mobiele app

iSpring Play is een gratis mobiele app waarmee leerlingen altijd en overal toegang hebben tot uw inhoud, zelfs zonder internetverbinding.