Eigenschappen van iSpring Learn

iSpring Learn

iSpring Learn LMS is een bekroond bedrijfsplatform dat is ontworpen om online training te beheren. Het platform beschikt over alle kernfuncties die u van een LMS zou verwachten met een paar verfrissende extra's. Zonder leercurve kunt u eenvoudig e-cursussen rechtstreeks in het LMS maken of gewoon bestaande inhoud uploaden, leerlingen uitnodigen en hun resultaten volgen.

iSpring

Belangrijke taken van iSpring Lean

Onboarding

Verwelkom nieuwe medewerkers en zorg dat ze sneller productief zijn. Introduceer medewerkers snel met producten, processen en bedrijfscultuur.

Product training

Bied snelle toegang tot de nieuwste productupdates en werkwijzen. Wanneer een medewerker snel een opfrisbeurt nodig heeft, heeft hij iSpring Learn op zijn desktop, tablet of mobiel.

Verkoop training

Prikkel de prestaties van uw verkopers. Deel beste verkooppraktijken, beoordeel productkennis en train communicatievaardigheden in een safe-to-fail-omgeving.

Partner training

Ontwikkel een wereldwijde kennisbasis voor uw vertegenwoordigers en partners. Met iSpring Learn is iedereen in uw partnernetwerk op de hoogte van bedrijfsstandaarden.

Compliance training

Zorgeloze compliance training door deze online te doen. Lever en update eenvoudig inhoud op uw leerportaal om ervoor te zorgen dat uw werknemers altijd compliant zijn.

Certificering

Beoordeel de prestaties van werknemers met online examens, interactieve scenario's en zelfevaluaties. Het systeem kent automatisch voltooiing-certificaten toe en genereert rapporten zodat u het volledige overzicht heeft.

Waarom iSpring Learn

Snel

Met iSpring's superieure technologie onder de motorkap, ben je altijd sneller dan anderen.

Eenvoudig

De intuïtieve gebruikerservaring van iSpring maakt het LMS voor beide super eenvoudig studenten en opleidingsbeheerders.

Eerlijke prijs

Bekroonde technologie voor de beste prijs. Geen verborgen kosten voor opslag of bandbreedte.

Trainingsbeheer op stuurautomaat

iSpring Learn LMS beheert automatisch trainingsdeadlines en verzendt uitnodigingen en herinneringen zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Uitgebreide rapporten

Monitor de leer-voortgang van elk team of individu. Blijf op de hoogte en neem sneller beslissingen.

Toonaangevende ontwerp tool

In tegenstelling tot andere LMS systemen, iSpring Learn wordt geleverd met een bekroonde auteurstool, iSpring Suite. Het helpt u in recordtijd interactieve cursussen, quizzen en vertakkingscenario's te ontwikkelen.

Integraties en beveiliging

Leerportaal met uw eigen branding

Maak uw leermanagementsysteem consistent met uw merk. Gebruik uw eigen domein, logo en bedrijfskleuren.

Integreer in uw IT omgeving

iSpring Learn LMS kan gegevens delen met uw HR-systeem, CRM en andere back-office systemen via iSpring API's.

Uw data veilig opgeslagen

Alle inhoud, persoonlijke gegevens en statistieken worden veilig opgeslagen op servers in de VS en Europa. iSpring voldoet volledig aan de AVG / GDPR en soortgelijke voorschriften.